Deze cursus wordt u aangeboden door Wijze Wolf Natuurcoach. Het is een cursus die hoort bij de Wijze Wolf Coachkaartenset. Deze set kaarten is te koop via BOL.com meer informatie over de kaartenset is te lezen op de site van WIJZE WOLF. Deze basiscursus is geheel gratis, hiermee kunt u al mooi aan het werk. Er is ook een verdiepingscursus, dat is een betaalde aanvulling op de basiscursus. De verdiepingscursus is vooral interessant voor coaches, therapeuten en andere begeleiders die op professionele basis met de kaarten werken. 

Cursus Instructor

WijzeWolfWebAcademy WijzeWolfWebAcademy Auteur

Gerrie is een positieve en enthousiaste coach die ervan overtuigd is dat we allemaal verbonden zijn met de natuur. Sommige mensen zijn het alleen een beetje vergeten. Samen met haar honden helpt ze graag bij het herstellen van het innerlijk natuurlijke weten, zodat mensen hun eigen KRACHT weer terugvinden.

Basiscursus

GRATIS
5 jaren toegang

BASISCURSUS GRATIS
Krijg levenslange toegang tot de tips en tools voor het gebruik van de Wijze Wolf Coachkaarten. Deze basismodule is geheel gratis, hiermee kan je zelf al fijn aan de slag. Kijk eerst eens rustig rond in deze basiscursus en misschien dat je de smaak zo te pakken krijgt dat je met plezier verder zult gaan met de verdiepingscursus! De verdiepingsmodule is bij uitstek geschikt voor coaches en therapeuten die de kaarten in hun praktijk willen gebruiken.