Deze cursus wordt u aangeboden door Wijze Wolf Natuurcoach. Het is een cursus die hoort bij de Wijze Wolf Coachkaartenset. Deze set kaarten is te koop via BOL.com meer informatie over deze kaartenset is lezen op de site van WIJZE WOLF. De verdiepingsmodule is een aanvulling op de basismodule. De verdiepingsmodule is vooral interessant voor coaches, therapeuten en andere begeleiders die op professionele basis met de kaarten werken.  De verdiepingsmodule vraagt van de gebruiker kennis van bepaalde therapeutische werkvormen zoals bijvoorbeeld systemisch coachen.

Cursus Instructor

WijzeWolfWebAcademy WijzeWolfWebAcademy Auteur

Gerrie is een positieve en enthousiaste coach die ervan overtuigd is dat we allemaal verbonden zijn met de natuur. Sommige mensen zijn het alleen een beetje vergeten. Samen met haar honden helpt ze graag bij het herstellen van het innerlijk natuurlijke weten, zodat mensen hun eigen KRACHT weer terugvinden.

Verdiepingscursus Wijze Wolf Coachkaarten

GRATIS
5 jaren toegang

Deze verdiepingscursus brengt u nog meer mooie werkvormen om aan de slag te gaan met de Wijze Wolf Coachkaartenset. De cursus is bij uitstek geschikt voor coaches en therapeuten die de kaarten willen inzetten binnen hun behandelingen.